Cyberpunk bude mít DLC jako Zaklínač 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk bude mít DLC jako Zaklínač 3

Cyberpunk bude mít DLC jako Zaklínač 3

David Plecháček

David Plecháček

20. 6. 2019 09:28 4
Reklama

Asi úplně nelze srovnávat Cyberpunk se Zaklínačem, i když sdílí stejné studio a dost možná i stejný přístup ke světu, v němž se příběhy odehrávají. Zaklínač, mluvíme-li o Divokém honu, se vyznačoval množstvím možností, jak úkoly (ne)plnit, a Cyberpunk bude tento recept nepochybně rozvíjet. Známe ještě jednu spojitost – stejně jako Divoký hon, i Cyberpunk 2077 dostane velká rozšíření.

Srdce z kamene a především O víně a krvi je považováno snad za ještě lepší kus hry, než byl základ třetího Zaklínače, a CD Projekt Red motivován úspěchem obou masivních rozšíření to samé plánuje i své futuristicky laděné hry. V jednom z rozhovorů to prozradil Alvin Liu, jeden z vývojářů polského studia.

„Chceme mít kompletní příběh, ale taktéž děláme otevřený svět. Pamatuji si, jak když jsem hrál Zaklínače a dohrál jsem ho, stejně jsem chtěl vědět, co se s lidmi děje dál a jaké jsou jejich osudy. Myslím, že stejná možnost se nám nabídne i v případě Cyberpunku,“ řekl člověk zodpovědný za programování umělé inteligence. Jedním dechem ale samozřejmě dodal, že to není tak, že by si autoři nějaký obsah cíleně schovávali na měsíce po vydání. „Neosekali jsme příběh, abychom vám jej pak prodali,“ zdůraznil.

Myslíme, že ani v případě Srdce z kamene, ale především v případě O víně a krvi nemůžeme mluvil o těchto praktikách, i přestože bylo druhé zmíněné DLC větší než Zaklínač 2. Pokud bude Cyberpunk dobrou hrou, o čemž málokdo pochybuje, za podobně kvalitní dodatky budeme jedině rádi.

Cyberpunk 2077 by měl vyjít 16. dubna, pokud nedojde k nějakým odkladům. V posledních dnech je ale okolo hry poměrně rušno. Čím dál tím víc názorů se přiklání k tvrzení, že hra není tak revoluční a kde kdo by ji mohl zaměnit s Deus Ex. Zároveň se objevila petice, která si žádá změnu hry – ale nikterak drastickou. Po vystoupení Keanu Reevese na E3 totiž někteří chtějí, aby se ve hře objevil achievement „You're Breathtaking“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama