World of Tanks Blitz slaví páté narozeniny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka World of Tanks Blitz slaví páté narozeniny

World of Tanks Blitz slaví páté narozeniny

David Plecháček

David Plecháček

19. 6. 2019 15:16
Reklama

World of Tanks je fenomén, který nemá obdoby. Byla proto jen otázka času, kdy se Wargaming rozhoupe k tomu, aby titul vydal i na mobilních zařízeních. Stalo se tak přesně před pěti lety. World of Tanks Blitz tak slaví 5. narozeniny. A samozřejmostí jsou četné oslavy.

Kromě pátých narozenin slaví Blitz i překonanou metu 120 milionů stažení. Ti všichni, a samozřejmě i ti, kteří se do hry připojí v následujících dnech, se mohou těšit na boje o různé dárkové boxy, jejichž obsahem jsou nejrůznější vylepšení, ale také prémiová vozidla. Tři z nich jsou zcela nová – jedná se o high-tech verze T-34, Sherman Firefly a ELC bis. Navíc, každý, kdo se přihlásí během slavnostního týdne, bude odměněn speciálním dárkovým boxem, která obsahuje 5 dní Premium, německý Pz. III A a soubor vzácných vylepšení.

Od vydání WoT Blitz se rozšířil počet vozidel z 90 na 370, přičemž jejich zastoupení se rozrostlo ze 3 států na 8. „World of Tanks Blitz se může pochlubit dlouhodobým úspěchem díky tomu, jak posunul hranice mobilních her," říká Andrey Ryabovol, produktový ředitel World of Tanks Blitz. „Bez našeho věrného diváka bychom tu nebyli pět let, takže se snažíme a děláme, co je v našich silách - koneckonců je to jejich hra stejně jako naše.“ dodává. Speciální akce končí 26. června.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama