Unikl offscreen trailer na film Monster Hunter
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikl offscreen trailer na film Monster Hunter

Unikl offscreen trailer na film Monster Hunter

David Plecháček

David Plecháček

19. 6. 2019 09:44 2
Reklama

Herních filmů přibývá. Neustále hovoříme o několika značkách, které se více či méně pro filmovou adaptaci hodí, a marně vyhlížíme trhák, který buď fanoušky značky pořádně uspokojí, nebo naopak, který bude stát sám o sobě a bude kvalitním přírůstkem kinematografie. Z ukázky to vypadá, že Monster Hunter opět bude spadat do ranku podprůměrů.

Slavná série, která si zakládá na soubojích s obřími nepřáteli, taktéž míří před zraky diváků. Monster Hunter má navíc lákadlo v podobě Milly Jovovich, která si po letech osahá spolupráci s režisérem Paulem W. S. Andersenem, s nímž se podílela na filmech další známé videoherní série – Resident Evil.

Už na konci loňského roku jsme se dozvěděli alespoň nástin příběhu. Ve zkratce se dá říct, že se hlavní hrdinka, velitelka armádní jednotky, dostane se svým týmem do neznámého světa, který obývají agresivní monstra. Ve snaze přežít se spojí se záhadným lovcem, jehož role se zhostí Tony Jaa, jenž ví, jak s nimi bojovat.

Nejedná se sice o Oskarovou zápletku, ale to nutně neznamená špatný snímek.Výrazně menší radost máme z traileru, který unikl na internet. Se záběry přišel magazín All Games Delta. Trailer je sice nahraný pouze na kameru, ale i tak je z něj patrné vše potřebné. Vzhledem k jeho promítání na šanghajském filmovém festivalu je zřejmě jen otázkou času, kdy se jej dočkáme v celé své kráse.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama