Just Dance 2020 poslední hrou pro Wii
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Just Dance 2020 poslední hrou pro Wii

Just Dance 2020 poslední hrou pro Wii

David Plecháček

David Plecháček

19. 6. 2019 11:53 1
Reklama

Když došlo k již tradičnímu oznámení Just Dance, ve studiu jsme se podivili, že hra opět vychází i na Nintendo Wii. Tedy na fenomenální a extrémně úspěšnou konzoli, ale také konzoli, která vyšla před 13 lety a mezi tím ji nahradilo Wii U a také i Switch – kde Just Dance taktéž vychází. Ročník 2020 ale bude pro Wii ten poslední.

Možná si řeknete, že to není zase taková zpráva, tak si lidé Just Dance zatancují někde jinde a ubyde jedna platforma z výčtu. A máte pravdu. S obrovskou pravděpodobností hraničící téměř s jistotou ale můžeme konstatovat, že je Just Dance 2020 vůbec poslední hrou, která na Nintendo Wii vyjde. Pro The Telegraph to řekl Alain Corre z Ubisoftu.

Doslova řekl: „Myslím, že jsme posledním mohykánem. Jsme poslední hrou pro Wii a jsme samozřejmě šťastní, že tam jsou stále hráči, kteří čekají, až novinka vyjde a oni si ji na této platformě zahrají.“ O popularitě Wii svědčí i fakt, že verze pro Wii U už nevychází. Zdá se, že ač se jedná o výrazně mladší konzoli, v některých domácnostech se na ní práší výrazně více, než na třináctiletého průkopníka pohybového ovládání.

Nové Just Dance 2020 tak vyjde na Xboxu One, PlayStationu 4, Nintendo Switch, Wii a streamovací Google Stadia. Těšit se můžeme 5. listopadu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama