Zkuste si Mario Royale ve vašem prohlížeči
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste si Mario Royale ve vašem prohlížeči

Zkuste si Mario Royale ve vašem prohlížeči

David Plecháček

David Plecháček

18. 6. 2019 12:23 2
Reklama

Zanedlouho vyjde nový Mario Maker. Ale možná nechcete vytvářet nové úrovně, ani po nich s legendárním červeným ex-instalatérem běhat, možná chcete ještě něco... akčnějšího. Řekněme, že Nintento pro vás v tomto ohledu nic nemá. Zato uskupení, které si říká InfernoPlus, ano.

Tím něčím je Mario Royale. Je nanejvýš pravděpodobné, že Nintento žádný takový projekt oficiálně posvětilo a tudíž nemusí mít dlouhého trvání, ale budete-li rychlí, můžete si opravdu zahrát battle royale s Mariem v hlavní roli. Jedná se více méně o předělávku Super Mario Bros, která je ale zdarma a navíc je spustitelná v obyčejném prohlížeči, který má každý. Zábava může začít.

Výroba Mario Royale trvala přibližně tři týdny, je napsán v HTML5 a dokonce podporuje i ovladač. Pravidla žánru jistě znáte – přežije jen jeden. Tady to ale úplně neplatí. Mariové se sice nemohou „srazit“, ale můžete ostatním krást power-upy a vyřídit své protivníky pomocí krunýřů Koopy. Je nicméně možné, že vás přežije více, v tu chvíli jde o čas. Kdo se dostane jako první k Bowserovi do hradu, vyhrává.

Pokud právě teď nemáte chvilinku na to, abyste si hru založenou na originálních úrovních Maria zahráli, můžete se alespoň podívat na přiložené video s komentářem samotného autora. Mario Royale si můžete zahrát pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama