Troy Baker si mohl zahrát v Orderu 1886
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Troy Baker si mohl zahrát v Orderu 1886

Troy Baker si mohl zahrát v Orderu 1886

Marek Selinger

Marek Selinger

17. 6. 2019 11:07
Reklama

Ani více než čtyři roky po vydání není pochyb o tom, že akce The Order 1886 je jednou z nejkrásnějších her, které si můžete na PlayStationu 4 zahrát. Na druhou stranu, zbytek hry už tak povedený nebyl, veskrze se jednalo o průměrnou střílečku. Nicméně až v těchto dnech jsme se dozvěděli jednu perličku z pozadí vývoje.

Tou se stala skutečnost, že jednu z hlavních rolí si v The Order 1886 mohl střihnout fanouškům japonského giganta dobře známý herec Troy Baker. Vývojáři ze studia Ready at Dawn ho chtěli začlenit do svého projektu, kdy měl ztvárnit roli Sira Galahada. Nicméně v tu chvíli do celého příběhu promluvila sama Sony, jež se vyjádřila v tom duchu, že Baker hraje již v mnoha jiných PlayStation exkluzivitách a proto není jeho záhodno, aby se vyskytoval i právě v The Order 1886. Což s ohledem na seznam titulů, ve kterých se herec vyskytuje, dává smysl. Však posuďte sami: Troy Baker ztvárnil Joela v The Last of Us, Delsina Rowa v Infamous: Second Son nebo Samuela Drakea v posledních dvou dílech Uncharted. Co hra, to velká PS4 exkluzivita.

Sira Galahada si nakonec zahrál Steve West a Troy Baker se mohl plně koncentrovat na své další role. Tou nejbližší by mělo být pokračování The Last of Us, jehož bychom se dle nejnovějších zpráv měli dočkat na začátku příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama