S.T.A.L.K.E.R. 2 bez battle royale
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka S.T.A.L.K.E.R. 2 bez battle royale

S.T.A.L.K.E.R. 2 bez battle royale

Filip Švácha

Filip Švácha

17. 6. 2019 09:20 11
Reklama

Na povrch se dostalo hned několik zajímavých informací ohledně dlouho očekávaného projektu S.T.A.L.K.E.R. 2, na kterém pracuje ukrajinské studio GSC GameWorld. Zprávy pochází z Youtube kanálu uživatele Antishnapse. Video je bohužel v ruštině, avšak naštěstí obsahuje anglické titulky.

Podle všeho mohou být v klidu příznivci klasické hratelnosti pro jednoho hráče, protože ve hře prý nebude žádný battle royale režim, jak je v dnešní době trendem. Autoři se také zaměřili na celkovou atmosféru jadernou katastrofou zdevastované Ukrajiny, tudíž bychom se měli cítit podobně, jako v prvním dílu.

Hra by měla dostat tu nejlepší možnou péči tak, aby vypadala co nejvíce moderně, netušíme ale, jestli bude podporovat aktuální technologie, jako je ray-tracing. Vzhledem k tomu, že datum vydání ještě ani nebylo zveřejněno, bylo by na místě si myslet, že se hře v tomto směru dostane řádné pozornosti, neboť na tu určitě bude dost času.

A je tu ještě jedna dobrá zpráva. Vývojáři si dávají záležet na tom, aby druhý S.T.A.L.K.E.R. podporoval moderskou komunitu. Všichni si tak budeme moci vytvářet další dobrodružství a sdílet je s ostatními hráči. Doufejme ale, že práce na modech týmu výrazně neprodlouží vývoj projektu. Tvůrci ale neplánují žádnou podporu VR, což ale asi není nic překvapivého.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama