Gameplay video z RPG Maneater
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gameplay video z RPG Maneater

Gameplay video z RPG Maneater

Filip Švácha

Filip Švácha

17. 6. 2019 10:30 2
Reklama

Na akci E3 došlo také k představení simulátoru krvelačného žraloka Maneater, za kterým stojí tým ze studia Tripwire. V tomto žraločím RPG pro jednoho hráče se budete krmit mořskými živočichy, ale i nic netušícími rybáři, nebo plavci. Abyste získali ideální představu o tom, jak to celé bude fungovat, máme tu pro vás čtyři minuty záběrů přímo z hraní.

Postupně se tedy z malého žraloka bělavého vyvinete až do obrovského žraloka bílého. Růst budete pochopitelně díky konzumování všeho, co se hýbe. Společně s velikostí pak přijdou nové možnosti, například se svým svěřencem můžete prorážet překážky, takže se tak dostanete na místa dříve nedostupná. Ve hře bude hned několik různých typů prostředí, tudíž se podíváte třeba do bažin, řek, ale samozřejmě i na otevřené moře.

Maneater je dalším titulem, který bude mít časově omezenou exkluzivitu na Epic Games Store. Po uplynutí dvanácti měsíční lhůty si hru koupíte i v jiných obchodech. Přesné datum vydání zatím bohužel neznáme, ovšem titul by měl vyjít ještě letos.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama