Ukázka evoluční hry Ancestors: THO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka evoluční hry Ancestors: THO

Ukázka evoluční hry Ancestors: THO

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 6. 2019 17:25 2
Reklama

Na kanále IGN se objevilo 11 minutové video z E3 demo gameplaye Ancestors: The Humankind Odyssey. To ukazuje zejména krátký průzkum, zároveň s tím ale probíhá rozhovor mezi redaktory a kreativním režisérem Patricem Désiletsem, díky kterému se dozvídáme několik zajímavých informací.

Ancestors: The Humankind Odyssey je nová hra od tvůrců série Assassin’s Creed. Jakožto lidoopi mají hráči za úkol prozkoumat neolitickou Afriku, rozšiřovat své území, získávat zkušenosti, které v rámci evoluce budou předávat svým potomkům. V rámci časového období od 10 - 2 miliony let př.n.l se hráči utkají s různorodými nepřáteli a prostředím. Dle Patricia se vývojáři snažili, aby hráči skutečně "veřili" tomu, že se nachází v neolitické Africe. Zároveň s tím stojí za hrou důsledný výzkum, který se ale kombinuje s hrou tak, aby byla stále zábavná, ale důsledná.

Co se samotného gameplay průběhu týče, lze v něm vidět velkou inspiraci a zkušenost, kterou tvůrci pobrali ze série Assassin’s Creed. Jak skákání mezi stromy, tak lezení po kmenu vypadá velice plynule, stejně tak dopady. Stále nám nejsou jasné souboje a i animace na zemi potřebují ještě trochu péče. Ve výsledku ale Ancestors vypadá jako velmi zajímavá hra. Ancestors: The Humankind Odyssey vychází 27. 8 na PS4, XONE a Steam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama