Vyzkoušejte si zdarma Hunt: Showdown
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte si zdarma Hunt: Showdown

Vyzkoušejte si zdarma Hunt: Showdown

Filip Švácha

Filip Švácha

14. 6. 2019 10:37 6
Reklama

O Hunt: Showdown, kooperačním titulu od německého studia Crytek, jste už určitě slyšeli, ale je možné, že jste si ho v té záplavě her ještě nevyzkoušeli. Pokud tedy patříte mezi zájemce, máme pro vás skvělou zprávu. Celý tento víkend, až do pondělí 17. června, si Hunt: Showdown zahrajete zcela zdarma.

Nabídka platí až do sedmi hodin večer a váže se k nejnovějšímu updatu 6.1., díky kterému si hráči konečně užijí dlouho požadovaný FOV slider, pomocí něhož si můžete nastavit zorné pole podle preferencí vašeho monitoru. Předešlý update pak nabídl nového bosse, další zbraně a zaměřil se i na stabilitu. Hodí se tak i hráčům, jež mají chuť se do hry zase vrátit.

V Hunt: Showdown sami, nebo společně s dalšími lovcem hledáte nebezpečné nestvůry, abyste je následně mohli zneškodnit. Nebude to ale tak úplně jednoduché, na mapě se totiž nachází další lovci s naprosto stejným cílem. Všichni chtějí kořist jen pro sebe a situaci neulehčuje ani fakt, že pokud nějaký tým monstrum zabije, všichni ostatní o tom, samozřejmě okamžitě, ví a vyrazí vám vaše plány překazit. To vše se odehrává v ponurém prostředí pozdního 19. století. Chcete-li si zahrát, zamiřte na Steam stránku titulu, kde si ho můžete stáhnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama