Black Desert Online míří na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Black Desert Online míří na PS4

Black Desert Online míří na PS4

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 6. 2019 07:00 4
Reklama

Black Desert Online lze označit za neobyčejně úspěšnou hru. Korejské MMORPG od studia Pearl Abyss vydělalo za necelé čtyři roky od vydání přes miliardu dolarů. Krom PC je k dispozici také na Xbox One, objevila se i mobilní verze. Tím to ale nekončí. Výčet platforem se již brzy rozšíří.

Titul se totiž chystá naverbovat také majitele konzole od Sony. Objevil se krátký teaser, v němž je verze pro PlayStation 4 potvrzena. Sice není jasné, kdy konkrétně vyjde, od 2. července však bude možné učinit předobjednávku.

Black Desert Online hlásí přes 20 milionů účtů. Hra byla ceněna za velký otevřený svět, v němž je možné dělat prakticky cokoliv. Za zmínku stojí například propracovaný systém profesí a s ním spojený důraz na obchod a podnikání. Byznys lze nicméně s klidem ignorovat a místo něj se věnovat tradičnějším záležitostem, třeba kariéře válečníka. Vyzdvihována byla také grafická stránka.

Na PS4 se podobných titulů zase tolik nevyskytuje, šanci na oslovení dalších hráčů tedy Black Desert Online rozhodně má.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama