Ubisoft představuje službu Uplay Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft představuje službu Uplay Plus

Ubisoft představuje službu Uplay Plus

Filip Švácha

Filip Švácha

12. 6. 2019 12:30 3
Reklama

Mít herní předplatné se dnes nosí. Své by o tom mohlo říct EA se svým EA Access, nebo třeba Microsoft se službou Xbox Game Pass. Pozadu ale nechce být ani Ubisoft, který se rozhodl vylepšit stávající službu Uplay a změnit jí na Uplay Plus. Inspiraci si bere právě ze zmíněného EA Access, takže svoji vcelku rozsáhlou knihovnu her nabídne za 15 dolarů na měsíc.

Uplay Plus bude obsahovat přes sto titulů včetně všech DLC. Vyzkoušíte si tak klasiky, jako je Beyond Good & Evil a Prince of Persia: Classic, nebo i zcela nové hry, včetně Far Cry: New Dawn, či Tom Clancy's The Division 2. V Ubisoftu nám navíc slibují, že v Uplay Plus budou i ještě nevydané tituly, jako je Watch Dogs: Legion a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint.

Jestliže vás služba zaujala, už teď se do ní můžete zaregistrovat a pokud to stihnete před 15. říjnem, dostanete v rozmezí mezi 3. a 30. zářím měsíční předplatné zdarma. Navíc za účast ještě obdržíte Atmosphere Emblem pro Breakpoint a do Watch Dogs: Legion Ubisoft Hat. To ještě ale není vše, protože Ubisoft také oznámil partnerství s Google Stadia, díky němuž se k obsahu Uplay Plus dostanete i přes tuto novou streamovací službu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama