Twin Mirror odložen na 2020. Vyjde na EGS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Twin Mirror odložen na 2020. Vyjde na EGS

Twin Mirror odložen na 2020. Vyjde na EGS

Marek Selinger

Marek Selinger

12. 6. 2019 14:59
Reklama

Vývojáři z francouzského studia Dontnod Entertainment mají vskutku napilno. Krom prací na druhé sezóně Life is Strange se část týmu soustředí i na vývoj projektu Twin Mirror. Ten byl představen přesně před rokem na loňské E3, od té doby se k nám dostalo jen minimum informací.

A nyní konečně víme, proč tomu tak bylo. Twin Mirror byl totiž odložen z letošního roku na ten nadcházející, kdy bychom se ho měli dočkat na PC, PlayStationu 4 i Xboxu One. Tak trochu cítíme, že Dontnod možná přecenil své síly a nestíhá vyvíjet své tituly tak, aby vycházely včas. Důkazem budiž právě Life is Strange 2, kde hráči budou muset čekat na kompletní druhou sérii celých patnáct (!) měsíců. Nelze než doufat, že Twin Mirror už žádný další odklad nepostihne.

Na konto hry jsme se dočkali ještě jedné zprávy, a to, že PC hráči budou muset v prvním roce po vydání Twin Mirror zamířit na Epic Games Store, pakliže o titul projeví zájem. Právě s tímto obchodem totiž pařížské studio uzavřelo výlučnou dohodu na vydání počítačové verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama