Sledujte první záběry ze SGW Contracts
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte první záběry ze SGW Contracts

Sledujte první záběry ze SGW Contracts

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 6. 2019 08:00
Reklama

Poslední příspěvek v sérii Sniper Ghost Warrior si odnesl průměrná hodnocení. Studio CI Games se však nevzdává a na dalším dílu si dává záležet. Ten nese podtitul Contracts a dle slov autorů by měl být tím nejlepším, co pod jejich rukama vzniklo.

Ještě před E3 se objevil krátký teaser, malá ochutnávka, jejímž úkolem bylo navnadit hráče na další záběry. Ze strany vývojářů bylo totiž slíbeno, že se v Los Angeles objeví ukázka přímo ze hry.

Na jejich slova skutečně došlo, ukázka je však až překvapivě krátká. V záběrech je vidět moderní dron, což je mezi vývojáři v poslední době velmi populární prvek. Krom střelby z bezpečné vzdálenosti je vidět také boj na blízko.

To ale naštěstí není vše. CI Games přivezli také gameplay záběry, během nichž o hře promluvili v rámci jednoho z rozhovorů. Zatímco třetí díl sázel na otevřený svět, Contracts úrovně zase maličko uzavírá. Najít cestu k úspěšnému dokončení zakázky by pro hráče mělo být výzvou.

Sniper Ghost Warrior Contracts vychází ještě letos na PC, Xbox One a Playstation 4. Na konkrétní datum si však budeme muset ještě počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama