Shenmue III bude exkluzivní pro EGS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shenmue III bude exkluzivní pro EGS

Shenmue III bude exkluzivní pro EGS

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 6. 2019 09:53
Reklama

Shenmue III bylo původně oznámeno již v roce 2015, a to na konferenci Sony. Šlo ale o Kickstarter kampaň a později byla vytvořena i Steam stránka, kde se objevovali pravidelné updaty a informace o tom, že na Shenmue III se stále pracuje. V rámci PC Gaming Show ale došlo k velkému obratu. Shenmue III bude totiž exkluzivním titulem pro Epic Games Store.

„Vývoj Shenmue III šel kupředu díky Unreal Engine a podpora od Epicu byla skvělá. Ale hlavně, v rámci co nejlepšího zážitku na PC jsme se společně s Deep Silver domluvili na tom, že Epic Game Store bude ta nejlepší platforma.“ Tak se o spolupráci zmínilo studio Ys Net na Kickstarterové stránce hry.

I když lze tento krok pochopit, pro mnohé podporovatele na Kickstarteru je tato spolupráce podraz. Také proto zažádali Ys Net o vrácení peněz, studio ale překvapivě žádné refundy neslibuje. „Vydání hry bylo sice naplánováno na Steam, po diskuzi s Deep Silver jsme se dohodli, že EGS bude nejlepší volba. Shenmue III tedy bude distribuováno na EPG a jeho klient bude potřeba k aktivaci hry. Omlouváme se za náhlou změnu platformy, ale v rámci této změny negarantujeme vracení peněz.“ Fanouškům se to samozřejmě nelíbí, tvůrci Shenmue III se k této informaci zatím nijak dále nevyjádřili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama