Koukněte se na Sniper Elite VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Koukněte se na Sniper Elite VR

Koukněte se na Sniper Elite VR

Filip Švácha

Filip Švácha

12. 6. 2019 10:53
Reklama

Série Sniper Elite je s námi už od roku 2005 a od té doby jsme se dočkali čtyř regulérních dílů. Letos v květnu také vyšel Sniper Elite 2 Remastered, ale jak se zdá, pro studio Rebellion je tato značka velmi důležitá, neboť se rozhodli zavítat i do vod VR. Toho chtějí docílit prostřednictvím titulu Sniper Elite VR, který by měl být dostupný skrze Oculus Rift, SteamVR, PSVR a Vive.

Na projektu pracují společně se týmem z Just Add Water, jež můžete znát například kvůli konzolovému portu budovatelské strategie Cities: Skylines, nebo třeba díky portu I am Bread na PlayStation 4. Nová VR hra se bude odehrávat v Itálii a zaměří se na události před čtvrtým dílem. Stanete se členem místního odboje, který se snaží ze Sicílie vyhnat německé ponorky.

Celá hra tentokrát bude z pohledu první osoby, což ostatně stylu VR sedí mnohem lépe. Nesmí chybět ani rentgenový zoom na vaše úspěšné zásahy, který je pro potřeby VR také upraven. Čekají nás nové mapy, včetně malebných italských vesnic, nebo vojenského letiště.

Kromě toho nám autuři slibují, že dostaneme klasickou hratelnost, na kterou jsme zvyklí, takže se budume moci plížit a zcela libovolně se pohybovat po světě. Na PSVR by měl titul podporovat DualShock, čí ovladač Move a periferii Aim. Datum vydání zatím neznáme, ale Sniper Elite VR by měl být hotový už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama