Square Enix ukazuje nové Avengers
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Square Enix ukazuje nové Avengers

Square Enix ukazuje nové Avengers

David Plecháček

David Plecháček

11. 6. 2019 02:24 17
Reklama

Je potřeba shromáždit ty největší hrdiny světa. Ve chvíli, kdy teče světu do bot, se jeho obyvatelé obrací k těm nejlepším, nejrychlejším, nejšikovnějším a především nejmocnějším, ve světě Marvelu logicky ke skvadře s označením Avengers. Právě to je titul na němž poslední léta pracují vývojáři z Crystal Dynamics.

Marvel’s Avengers budou kooperativní hrou, v určitém ohledu tak hrou jako služba, neboť i u ní se předpokládá dlouhotrvající aktuálnost. Square Enix se tak rozhodl, že veškerý dodatečný obsah bude dávat zdarma. Doslova autoři zdůraznili, že hra nebude obsahovat pay-to-win mechanismy ani lootboxy.

Můžeme předpokládat, že mezi dodatečným obsahem budou i hrdinové. Obecně vzato ale v základu nechybí nikdo z hlavních hrdinů. Zranitelný Tony Stark, komplexní Bruce, ale taktéž Thor, Kapitán Amerika, a tak dále, a tak dále. Ti všichni v nabídce budou, ti všichni si mohou vzájemně pomáhat při řešení svízelných situací.

Přestože o projektu víme několik let, stále ještě nějaký čas si musíme na výsledek počkat. Avengers totiž nevyjdou letos, ale až příští rok. Jedná se o další titul, který rozšíří už tak bohatou jarní sezonu a my se sami sebe ptáme, kdo půjde z kola ven, aby měl vůbec šanci obklopen většími hrami uspět. Zda je to právě příklad hry od Crystal Dynamics, to nevíme. Hra vychází 15. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama