O Age of Empires 4 ještě uslyšíme
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka O Age of Empires 4 ještě uslyšíme

O Age of Empires 4 ještě uslyšíme

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 6. 2019 18:23
Reklama

V rámci Microsoft konference jsme se sice dočkali oznámení Age of Empires 2: Definitive Edition, nedošlo ale na žádné informace o připravovaném Age of Empires 4. Web PC Gamer se právě na toto téma zeptal Phila Spencera, výkonný viceprezident herního segmentu v Microsoftu.

„Tento rok prozradíme více informací. Relic je skvělé studio a dělají dobrý pokrok. Co se mi na naší show líbilo je to, co jsme neukázali. Měli jsme 60 her, 14 exkluzivních titulů, z nichž 12 vychází příští rok. Ale co The Initiative? A kde je Age 4?“

„Jsme tedy rádi, že jsme mohli mít tak nabitou show, ale stále tu máme věci jako Age 4, které sice byly oznámeny, ale už se nějakou dobu neukázaly. Díky tomu můžeme celkové nadšení udržovat po celý rok a potencionálně i na další E3.“ Tak se o dalších hrách vyjádřil právě Phil Spencer. Ale máme i informace o Fable. Na tuto sérii se PC Gamer zeptal Matta Bootyho, vedoucího Microsoft Game Studios. „Na příští rok máme schovaných spoustu skvělých věcí. Doufám, že vás za rok potěšíme.“ Tak Fable až příští rok, je ale možné, že si Microsoft schovává Age of Empires 4 na Gamescom?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama