Cyberpunk 2077 vyjde s českými titulky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 vyjde s českými titulky

Cyberpunk 2077 vyjde s českými titulky

Marek Selinger

Marek Selinger

10. 6. 2019 22:24 7
Reklama

Byť výstava E3 vlastně ještě ani nezačala, dokonce za sebou nemáme ještě všechny konference, pro mnohé hráče byl pomyslným vrcholem letošního ročníku ten úsek prezentace Microsoftu, kdy byl promítán zbrusu nový trailer na Cyberpunk 2077, kterému vévodil proslulý herec Keanu Reeves.

Jeho příchod vyvolal u přítomných v sálech stav naprostého nadšení, stejně tak u spousty fanoušků po celém světě. Není třeba předstírat, že právě počin studia CD Projekt RED se řadí společně s Death Stranding či druhým The Last of Us mezi vůbec ty nejočekávanější tituly, které nás na této generaci konzolí ještě čekají.

A aby dobrých zpráv okolo Cyberpunku 2077 nebylo málo, dnes bylo definitivně potvrzeno to, o čem se spekulovalo již během loňského léta. Tedy že stejně jako u předchozích her od těchto polských vývojářů se můžeme těšit na českou lokalizaci, jež bude spočívat v přeložených titulcích. My jsme tak opravdu rádi, že naši severní sousedé na nás opět nezapomněli a 16. dubna, kdy se jejich dlouhé roky vyvíjené dílo dostane na pulty obchodů, si ho budou moci užít skutečně všichni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama