Představeno RPG Gods and Monsters
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představeno RPG Gods and Monsters

Představeno RPG Gods and Monsters

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 6. 2019 08:01
Reklama

Jason Schreier opět potvrdil, že se na jeho zákulisní informace dá spolehnout. Na konferenci Ubisoftu se skutečně představil spin-off série Rainbow Six - Quarantine. Potvrdila se ale také slova o hře s pracovním názvem Orpheus, jejíž vizuál by se měl podobat The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Novinka obdržela název Gods and Monsters a na první pohled vypadá vskutku zajímavě. Hru má na svědomí tým stojící za Assassin’s Creed Odyssey. Autoři slibují epickou výpravu do fantastického světa řecké mytologie. Kódové označení Orpheus tedy mělo svůj význam.

Další podrobnosti o hře zatím bohužel nejsou k dispozici. Nezbývá, než se opět vrátit k informacím, které unikly před samotnou konferencí. Jason Schreier totiž nezapomněl podotknout, že by mělo jít o RPG menšího rozsahu. Rozhodně tedy není na místě očekávat hru měřítek série Assassin’s Creed, přestože jde o titul od jeho autorů.

Zveřejněno bylo dokonce datum vydání. Hra vychází 25. února příštího roku na PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a také v rámci služby Stadia. Co na novinku říkáte? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama