Video z online akce Midnight Ghost Hunt
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video z online akce Midnight Ghost Hunt

Video z online akce Midnight Ghost Hunt

Filip Švácha

Filip Švácha

10. 6. 2019 18:49
Reklama

PC Gaming Show je v plném proudu a jak se zdá, pořadatelé si pro nás nachystali celou řadu novinek. Jednou z nich je i multiplayerová hra Midnight Ghost Hunt od studia Mellowsoft, za kterou stojí pouze jediný člověk jménem Sam Malone.

V ukázce jsem svědky toho, jak se duchové schovávají v různých předmětech, jako jsou například židle, nebo třeba starožitné brnění. Po strašidelném domě vás totiž budou honit nebezpečně vypadající lovci duchů, kteří jako by vypadli z nějaké temné verze Ghostbusters. Rychle měnit podobu by mělo být stěžejní, neboť lovci jsou vybaveni různými přístroji, jež používají k vašemu dopadení.

Vtipem je, že přesně o půlnoci se z lovců stává kořist. Můžete je tak po svém domě lovit, jak se vám zlíbí a používat k tomu vše, co se válí po okolí. Vhledem k povaze hry si vyzkoušíte, jaké to je hrát za obě strany tohohle mysteriózního konfliktu. Musíme uznat, že celé to vypadá jako velká zábava a už se tedy nemůžeme dočkat, až si titul vyzkoušíme na vlastní kůži. Pokud vás zaujal jako nás, na této stránce se můžete zapsat do alpha verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama