Watch Dogs ukazují převratné prvky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Watch Dogs ukazují převratné prvky

Watch Dogs ukazují převratné prvky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 6. 2019 20:58 12
Reklama

Ubisoft odstartoval svou konferenci na letošní E3 ve velkém stylu. Po hudebním úvodu ihned představil očekávanou novinku, třetí díl městské akce Watch Dogs. Původně neuvěřitelně znějící spekulace se nakonec potvrdily, Watch Dogs Legion skutečně nechají hráče hrát za jakoukoliv postavu virtuálního Londýna.

Na úvodní trailer navázaly záběry přímo z hraní. V kůži několika hrdinů ukázka provedla diváky dystopickým Londýnem ovládaným vládními organizacemi. Od předchozího dílu z roku 2016 urazily technologie velký kus cesty, nechybí taktická kamufláž nebo transformující se drony. Hlavní hrdinové mají ale k ruce mocnou zbraň, téměř neomezenou zásobu členů rekrutovaných z řad nespokojených občanů města.

Kromě vesměs obyčejných hackerů a bojovníků samozřejmě upoutala babička Helen. Hackerka ve výslužbě nabízí své služby organizaci i v pokročilém věku, hra za ní se proto výrazně liší tempem i možnostmi boje. Záběry také potvrdily, že případná smrt jednotlivých hrdinů je nezvratná. 

Nad velikostí virtuálního Londýna zatím můžeme jen spekulovat, v traileru se ale objevila věrně známá místa, například reklamami ikonické náměstí Piccadilly Circus nebo hipsterský Camden.

Watch Dogs Legion vyjde 6. března příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama