Souhrn konference Devolver Digital
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Souhrn konference Devolver Digital

Souhrn konference Devolver Digital

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 6. 2019 13:00
Reklama

Jak už je u Devolver Digital v posledních letech zvykem, jejich konference je velmi bláznivá a nebere si žádné servítky. Zatímco ostatní společnosti vše vychvalují a jsou slušné, Devolver si bere inspiraci ze slovníku sprostých slov či krvavých hororů. My se ale podíváme na to nejdůležitější z této konference, a to jsou hry.

První z nich je Fall Guys: Ultimate Knockout. V té se hráči ujmou jedné ze stovky roztomilých postaviček. Jejich úkolem je se dostat až na konec arény, která je ale plná různých nástrah. Zkrátka takový Takešiho hrad. Hra by měla vyjít příští rok na PS4 a PC.

Dalším oznámením je balíček Devolver Bootleg, ve kterém je obsaženo 8 her vytvořených na náměty již existujících her od Devolver Digital. Devolver Bootleg má být vtipnou „narážkou“ na šedý obchod a i proto jsou jména her pozměněny. V balíčku najdeme Enter The Gun Dungeon, Hotline Milwaukee, Ape Out Jr, Shootyboots, Super Absolver Mini: Turbo Fighting Championship, Catsylvania, PikuBiku Ball Stars a Luftrousers. Balíček Devolver Bootleg je dostupný již nyní na Steamu.

Po přeměně jednoho z členů konference na krvavé monstrum se nám představila hra Carrion. Tato pixel-artové hře se zhostíme monstra neznámého původu, se kterým budeme pojídat a strašit vše, co při své cestě potkáme. Carrion vyjde příští rok na Steam.

Na řadu přišlo také oznámení herního automatu. Na tom poběží hra Enter the Gungeon: House of the Gundead, kterou budeme ovládat pomocí pistole a k sobě můžete vzít i parťáka. Automat bude stát 5000 dolarů a odesílání započne v prvním kvartálu příštího roku.

Poslední novinkou je expanze pro The Messenger, která je zcela zdarma a vyjde 11. července. DLC Picnic Panic nás zavede na pláže či do džungle, kde samozřejmě potkáme nové bosse či si zajezdíme na loďkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama