První trailer ze hry Evil Genius 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První trailer ze hry Evil Genius 2

První trailer ze hry Evil Genius 2

Filip Švácha

Filip Švácha

10. 6. 2019 18:18
Reklama

Strategická hra Evil Genius, ve které se v roli zloducha snažíte ovládnout celý svět, vyšla už před dávnými časy v roce 2004. Tenkrát za ní stál dnes už neexistující tým Elixir Studios z Anglie. O pokračování už delší dobu víme, ale až nyní jsme se konečně dočkali nějakého řádného oznámení a hlavně prvního traileru.

Evil Genius 2 se ukazuje na akci PC Gaming Show a stojí za ním studio Rebellion. K tomu, abyste ovládli svět, budete samozřejmě potřebovat spoustu zloduchů, kteří budete verbovat, aby vám pomohli s vašimi ďábelskými plány. Nesmí chybět ani základna na tajemném ostrově, což je ostatně ideální místo, kde podobné doupě postavit. Svoji baštu zla pak budeme vylepšovat, aby dominance nad celou planetou proběhla bez problémů.

Naštěstí přímo od vývojářů z Rebellionu víme, že půjde skutečně o plnohodnotného nástupce původní hry. Nemáme se tedy bát, že bychom dostali něco podobného, jak byla mobilní free-to-play odnož Evil Genius Online a nejedná se ani o prostý remaster. Bohužel neznáme datum vydání, ale z ukázky je patrné, že se hra objeví na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama