Koukněte se na hry od Funcomu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Koukněte se na hry od Funcomu

Koukněte se na hry od Funcomu

Filip Švácha

Filip Švácha

10. 6. 2019 20:36
Reklama

Aprílová hra. Tak by se klidně mohlo říkat titulu Conan Chop Chop, který letos v dubnu oznámil Funcom. Co ze začátku vypadalo jako povedený vtípek, nakonec přerostlo v plnohodnotný projekt, na němž pracuje australské studio Mighty Kingdom. A nyní z něho také uvidíme první záběry.

Až ve čtyřech hráčích se vydáte na hrdinské putování, které by mělo skončit poražením zlého čaroděje Thoth-Amona. Ten má v plánu oživit ještě strašnějšího a mocnějšího mága jménem Xaltotun. Hry se dočkáme 3. září a užijeme si ji na PC, Nintendu Switch, Xboxu One a PlayStationu 4.

To ale ještě od Funcomu není vše. U Conana ještě chvíli zůstaneme, konkrétně kvůli strategii Conan Unconquered. Ta si vypůjčuje spoustu prvků z žánru tower defense, jehož cílem je pomocí správného stavění obrany přežít co nejvíce vln nepřátel. Na práci se kromě Funcomu podílelo i studio Petroglyph a vzhledem k tomu, že hra už vyšla 29. května, ji nám asi chtějí připomenout.

Dalším projektem je pak sci-fi horor Moons of Madness. Z planety Mars se ozval neznámý signál a vědci se shodli, že jde o zprávu od inteligentních bytostí, a tak na Marsu postavili výzkumnou stanici Invictus. Vžijete se do role Shana Neweharta, jedno z místních techniků, který ale, vzhledem ke svému nízkému postavení, naprosto vůbec netuší o nějakém signálu. Má pouze čekat a udržovat stanici v provozním stavu, dokud nepřiletí vesmírná loď Cyrano s novou posádkou, která ho nahradí. Nemusíme vám asi vysvětlovat, že vše nepůjde tak zcela podle plánu. Moons of Madness se na trh dostane 31. října letošního roku a zahrajeme si ji PC, Xboxu One a PlayStationu 4.

Posledním příspěvkem je DLC na dobře přijatou tahovou akci Mutant Year Zero s podtitulem Seed of Evil. DLC obsahuje zbrusu novou kampaň navazující na události původní hry, dále pak nové mapy, nepřátele, výstroj a výzbroj, další mutace a novou postavu jménem Big Khan. Celou tuhle srandu si užijeme 30. července na PC, Xboxu One, PlayStationu 4 a Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama