Kolik stojí sběratelka Cyberpunk 2077?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kolik stojí sběratelka Cyberpunk 2077?

Kolik stojí sběratelka Cyberpunk 2077?

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

10. 6. 2019 11:45 3
Reklama

Nové polské RPG zvedlo na včerejší konferenci Microsoftu nejednoho hráče ze židle. Ať už to bylo fantasticky vypadajícími filmečky, nebo přítomností profesionálního miláčka davů, Keanu Reevese, jedno je jasné – tuhle hru prostě chceme.

Ostatně i proto se CD Projekt RED rovnou pochlubil s tím, co vlastně budou obsahovat jednotlivé edice hry. Je již dobrým zvykem, že standardní edice obsahuje něco navíc, v tomhle případě to je fyzická mapa a pohlednice z Night City, nálepky a mini artbook. V digitální podobě bude navíc k dispozici soundtrack, dokument a tapety.

Sběratelská edice na tom samozřejmě bude ještě mnohem lépe, kromě výše zmíněného počítejte s masivní sběratelskou krabicí, steelbookem, 25 cm vysokou akční figurkou hlavního protagonisty, soundtrackem ve fyzické podobě (podle všeho jen u PC verze), artbookem s tvrdými deskami, kovovými odznaky, kovovou klíčenkou s motivem automobilu Quadra V-Tech, průvodcem po Night City a stylovými nášivkami.

Součástí sběratelky je také samotná hra, což jsme dříve nemuseli zmiňovat, v dnešní době ale nejde o pravidlo. A kolik si za tu krásu CD Projekt RED účtuje? České ceny zatím nebyly stanoveny, v zahraničí se ale sběratelská hra předobjednává za 250 USD, což by pro nás v eurovém ekvivalentu mohlo činit částku lehce přes šest tisíc korun.

Plánujete pořízení sběratelské edice hry? Dejte nám vědět v komentářích – a pokud ne, můžete si hru, vycházející 16. dubna 2020, předobjednat alespoň v klasické edici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama