Game Pass roste, vedle PC verze je i Ultimate
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Game Pass roste, vedle PC verze je i Ultimate

Game Pass roste, vedle PC verze je i Ultimate

David Plecháček

David Plecháček

9. 6. 2019 22:59
Reklama

Xbox Game Pass nabývá na síle. Dosud jsme si jej nicméně spojovali jen s titulárním Xboxem, nově ale zavítá i mimo konzoli. Dočkali jsme se oficiálního představení PC verze Xboxu Game Pass (leč se svým názvem prakticky neliší). To ale není vše – máte-li jak PC, tak Xbox One, oceníte nadstavbu Xbox Game Pass Ultimate.

Asi vás nepřekvapí, že i PC verze Game Passu je značně rozsáhlá a přesahuje magickou hranici sta her. Kromě titulů, které jsou od Microsoftu nebo jsou obecně multiplatformní, ale novinka nabízí i hry, které jsou PC exkluzivní. Jmenovitě nový Imperator: Rome od Paradoxu, ale například i tuzemský Samorost 3 nebo Into the Breach a Tyranny.

Pokud si Ultimate předplatíte, kromě všech titulů na Xboxu a PC budete souběžně členy zlatého členství Games with Gold. Celé to korunuje sympatická cenovka nastavená na 15 dolarů, pokud si však pořídíte Ultimate v nejbližších hodinách, první měsíc budete mít za pouhý dolar, tedy něco přes dvě pětky.

V rámci akce navíc samozřejmě došlo k odhalení nových přírůstků do seznamu. Můžete si zahrát Handsome kolekci Borderlands, ale také druhý Wolfenstein: The New Colossus a především Metro Exodus – a to pochopitelně jak na Xboxu One, tak na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama