Doom Eternal předvádí Battle Mode
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Doom Eternal předvádí Battle Mode

Doom Eternal předvádí Battle Mode

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 6. 2019 08:18
Reklama

Jedním z highlightů konference Bethesdy byl Doom Eternal. Očekávané akci byla věnována velmi slušná porce času. Aby také ne. Bylo totiž co ukazovat. První trailer se hned v úvodu společně s ikonickou motorovou pilou rozjel na plné otáčky a prozradil něco málo z příběhu. Následovala gameplay ukázka, představen byl také multiplayerový režim.

V gameplay záběrech demonstrovali vývojáři vše, co se od nich čekalo, především tedy rychlou, krvavou a hlavně brutální akci. Předvedli také možnosti ohledně pohybu v úrovních, pekelné výhledy a mnoho dalšího. Pokochat se můžete sami.

Výše zmíněný multiplayerový režim se jmenuje Battle Mode. Na rozdíl od titulu z roku 2016 je vyvíjen interně ve studiu id Software. Unikátní by měl být především tím, že se v něm utkají celkem tři hráči. Na jedné straně Slayer, na té druhé dva démoni. O vítězi se rozhodne ve třech kolech.

Důležitá zpráva na závěr. Doom Eternal vychází 22. listopadu tohoto roku. Hra bude k dispozici na PC, PlayStation 4, Xbox One, na Switchi a také ve službě Google Stadia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama