Je tu nová střílečka od Ninja Theory
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Je tu nová střílečka od Ninja Theory

Je tu nová střílečka od Ninja Theory

Filip Švácha

Filip Švácha

9. 6. 2019 20:46
Reklama

E3 je v plném proudu, a tak se není čemu divit, že se dozvídáme o zbrusu novém projektu. Ostatně kvůli tomu se na akci všichni tolik těšíme. Tentokrát k oznámení došlo prostřednictvím konference Microsoftu. Anglické studio Ninja Theory, které si minulý rok redmondský gigant koupil, si pro nás nachystalo zbrusu novou online akci Bleeding Edge.

Na titulu už prý pracují několik let a bude se jednat o kompetitivní střílečku ze třetí osoby. Souboje budou probíhat jak prostřednictvím střelných zbraní, ale užijeme si i ty na blízko. Na každé straně se proti sobě postaví čtyři hrdinové. Těch bude hned několik, a jak už to bývá zvykem, jsou od sebe celkem dost odlišní a každý má jiné schopnosti. Je tu zlověstně vypadající Daemon, Buttercup s něčím, co vypadá jako kolo od cirkulační pily, nebo desperát El Bastardo.

Za pár týdnů bychom se také měli dočkat alfa verze, která začíná už 26. června. Nechme se ale překvapit, jak to celé dopadne, protože tým Ninja Theory se spíše zaměřuje na hry pro jednoho hráče, ale na druhou stranu souboje z blízka jim rozhodně nejsou cizí. A co vy? Zaujalo vás Bleeding Edge? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama