Microsoft ukazuje nový Elite ovladač
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft ukazuje nový Elite ovladač

Microsoft ukazuje nový Elite ovladač

Filip Švácha

Filip Švácha

9. 6. 2019 21:48 2
Reklama

Kromě her se na E3 také občas podíváme na nějaký ten nový hardware pro naše oblíbené herní mašiny. Konference Microsoftu nás v tomto ohledu nezklamala, protože pro opravdové fajnšmekry tu máme další verzi ovladače Xbox One Elite. Druhá série přinese hned řadu změn, pojďme se na ně tedy podívat.

Ovladač je podle všeho kompletně předělán a dostane tak nové analogové páčky s nastavitelnou citlivostí. Péče se také dočkali i triggery, které mají nový vzhled a umožní vám mnohem větší odezvu. Rukojeti ovladače jsou pak potažené gumou, aby vám náhodou při pocení ve vypjatých situacích nevypadával z ruky. Samozřejmostí je také velká nabídka různých úprav, abyste si ovladač užili tak, jak právě chcete.

Další novinkou je také baterie, jež byla navržena pro pokud možno co nejdelší hraní. Ta se dá dobíjet, a abyste s tím neměli problém, dostanete také oficiální nabíječku. Podle všeho by měla vydržet až 40 hodin. Zajímavostí je pak možnost vybírat mezi třemi různými režimy, které se vážou ke konkrétním titulům. Jde o Apex Legends, Forzu Horizon 4 a Gearse 5. Pravděpodobně půjde o ideální konfiguraci pro akce z pohledu první osoby, third-person střílečky, nebo závodní hry. Ovladač si můžete předobjednat už teď.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama