EA má v rukávu zásobu indie titulů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA má v rukávu zásobu indie titulů

EA má v rukávu zásobu indie titulů

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

9. 6. 2019 13:29
Reklama

Pokud jste sledovali včerejší akci EA Play, jistě vám neunikly nové informace o Star Wars Jedi: Fallen Order, Apex Legends, Battlefieldu V či FIFA 20. Co když ale máte chuť na nějakou menší hru? I na vás EA myslí ve svém programu EA Originals, který se opět rozrůstá o řadu slibných titulů.

První připravovanou hrou je akční adventura zasazená do fantasy světa s názvem Lost in Random. Hru vyvíjí studio Zoink Games, autoři loňského Fe. Hratelnost slibuje kombinaci akce a strategie a průzkum pohlcujícího temného prostředí.

Druhou vyvíjenou hrou je akční RPG RustHeart, postavené na kooperaci hráče a jeho robota. Dílo studia Glowmade je jejich prvním pokusem prosadit se na poli PC a konzolí poté, co na mobilech uspěli se hrou WonderWorlds, vycházející z PlayStation exkluzivity Tearaway.

Posledním představeným titulem je prozatím nepojmenovaná hra studia Hazelight, v jehož čele stojí Josef Fares, autor loňské kooperativní akce A Way Out. Autoři budou i v tomto případě sázet na spolupráci více hráčů, na další detaily si však budeme muset ještě počkat.

Důležitým oznámením je dostupnost všech jmenovaných her v programu EA Access, kde se objeví hned po vydání. Než se tak stane, rozšíří službu ještě minimálně Moonlighter a Frostpunk od 11 Bit Studios, Pyre od SuperGiant Games, ale i větší hry jako Tropico 6 nebo Mutant Year Zero.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama