Uniklo info o nové hře FromSoftu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uniklo info o nové hře FromSoftu

Uniklo info o nové hře FromSoftu

Martin Synek

Martin Synek

8. 6. 2019 09:00
Reklama

Před časem jsme psali v našich novinkách o tom, kterak slavný George R. R. Martin, mimo jiné autor Hry o trůny, spolupracoval na jisté japonské videohře. Doposud nebylo jasné, o co se vlastně jedná. Dnes tu však máme možný únik, který naznačuje, že spisovatel doopravdy spolupracoval na nové hře, a to z dílen FromSoftware.

Všechno to spískal insider Daniel Ahmad na svém twitteru, kde dokonce přidal i artwork z údajné hry. Ta by se měla jmenoval Elden Ring a netradičně by se opět mělo jednat o fantasy RPG.  Dle dostupných informací by hra měla vyjít na PC, Playstation 4 a Xbox One. Hru by pak měl pohánět Unreal Engine čtvrté generace. Níže se můžete podívat na originální twitterový post, kde uvidíte i onen artwork.

Vydavatelem údajně bude Bandai Namco, což naznačuje, že bychom se mohli více informací dozvědět na samotné E3 a snad se ukáže i nějaký ten pohyblivý obrázek. Jak jste na tom vy? Těšíte se na novinku od FromSoftu? Myslíte, že tato zpráva může mít reálný základ a že se hra na E3 doopravdy ukáže? Napište nám do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama