Sledujte gameplay záběry z Fallen Order
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte gameplay záběry z Fallen Order

Sledujte gameplay záběry z Fallen Order

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 6. 2019 17:13 7
Reklama

Jako první se na akci EA Play ukázal očekávaný titul Star Wars Jedi: Fallen Order. Energický moderátor Greg Miller přivítal návštěvu ze studia Respawn Entertainment. Vince Zampellu doprovodil game director Stig Asmussen. A hned poté bez dlouhých řečí pustili očekávanou gameplay ukázku.

Ta má necelých čtrnáct minut. Odehrává se zhruba tři hodiny po začátku hry. Hned v úvodu obdrží hrdina úkol od postavy, v níž pozorní diváci jistě poznají herce Foresta Whitakera. Mladý Jedi Cal Kestis se následně v doprovodu malého droida vydává vstříc dobrodružství.

Světelný meč nejprve poslouží jako baterka, velmi rychle se však objeví Stormtroopeři, načež se konečně začne používat k tomu správnému účelu. Vidět je zpomalování času, využívání Síly, objeví se dokonce i přerostlí pavouci.

Jak David s Tadeášem zmínili během komentování streamu, na hře je patrný rukopis Vince Zampelly, který má v portfoliu mimo jiné také Titanfall. Podobnost je evidentní například z pohybu hlavního hrdiny v prostředí. Posuďte sami. Co na gameplay záběry říkáte? Pochlubte se v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama