První díl Ni No Kuni se vrátí v remasteru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První díl Ni No Kuni se vrátí v remasteru

První díl Ni No Kuni se vrátí v remasteru

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

8. 6. 2019 11:11
Reklama

Ani vydavatelství Bandai Namco se neubránilo úniku některých svých překvapení letošní výstavy E3. Zdá se, že JRPG s názvem Ni no Kuni: Wrath of the White Witch z roku 2013 se totiž dočká remasteru. Tehdejší exkluzivita PlayStationu 3 by se měla vrátit ještě letos, a to nejen na konzoli od Sony.

Původní hra především díky mistrné animaci studia Ghibli příliš nezestárla, takže verze pro aktuální generaci nebude zřejmě z hlediska grafiky představovat mnoho práce. Remaster by se měl objevit na PC a PS4 s podporou 4K, o verzi pro Xbox One autor úniku zatím pochybuje. Pozitivní zprávou pro majitele hybridní konzole od Nintenda je, že Ni No Kuni pravděpodobně vyjde i na Switchi.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch je první hrou ze série, která se dostala na velkou konzoli. Dílu studia Level-5 předcházela ještě hra pro Nintedo DS a série obsahuje i dva mobilní tituly. Plnohodnotné pokračování s názvem Ni no Kuni II: Revenant Kingdom vyšlo pro PC a PS4 v březnu minulého roku.

Jestli se existence Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered potvrdí, se dozvíme ještě během aktuální E3. Mezitím se můžeme podívat alespoň na uniklou grafiku, kterou najdete pod novinkou nebo si připomenout původní hru přiloženým trailerem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama