Novinky v Apex Legends
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Novinky v Apex Legends

Novinky v Apex Legends

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 6. 2019 17:44
Reklama

Na EA Play se objevilo i Apex Legends. To v posledních měsících zaznamenává znatelný úbytek hráčů zejména díky nedostatku obsahu, čemuž by ale měla zabránit druhá sezóna s novým battle passem, zbraní, postavou a spoustu dalších novinek.

Největší novinkou je nová postava Wattson. Tato dívka vyrůstala na území arény a tak se dobře zná se všemi legendami. Svému otci pomáhala s různými projekty a díky tomu se velmi dobře naučila zacházet s elektřinou. Její první schopností je elektrický plot. Ten vytvoří pomocí elektrických sloupků a slouží jako ochrana před naběhnutím nepřátel. Pokud do tohoto plotu naběhnou, jsou masivně zpomaleni. Ultimátní schopností je věž, která sestřeluje nepřátelské projektily, a to včetně ultimátní schopnosti Gibraltara. Pasivní schopnost umožnuje Wattson dobít si svojí ultimátní schopnost díky jednomu ultimate accelerantu.

Další novinkou je nová zbraň L-STAR. Tato zbraň má být extrémně silná a díky tomu bude dostupná pouze v care package. Dokáže střílet přes dveře a měla by být na speciální náboje. Mezi další novinky v druhé sezóně patří denní a týdenní výzvy, více skinů do battle passu, odstranění trackerů a badge z battle passu a 4 nové legendární skiny. To byly všechny informace, které nám vývojáři z Respawnu poskytli, dle videa se ale chystá i map event.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama