FIFA 20 dostane režim pouličního fotbálku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA 20 dostane režim pouličního fotbálku

FIFA 20 dostane režim pouličního fotbálku

Marek Selinger

Marek Selinger

8. 6. 2019 18:35 11
Reklama

Všichni ti, kteří hrávali se svými kamarády za barákem na plácku fotbálek, dostanou šanci v nové FIFA 20 si na tyto časy zavzpomínat. EA totiž během své akce EA Play s plnou parádou představili pouliční režim Volta Football.

Během dvaceti minut jsme se dočkali prvních záběrů právě z toho módu, ve kterém dostaneme šanci si vytvořit svého vlastního hráče. S ním pak budeme v široké škále režimů (3v3, 4v4, 5v5) dobývat ulice celého světa. Povídání o Volta Football se zúčatnil i slavný anglický obráce Rio Ferdinand. Nám se při tom vybavily vzpomínky na odbočkovou sérii FIFA Street, jejíž poslední díl datujeme do roku 2012.

Dále byly prezentovány hlavní novinky v oblasti hratelnosti "obyčejného" fotbalu, kdy pozornost vývojářů je primárně upřena na střely z voleje, kličky či přepracované penalty a přímé kopy. Více informací o novém díle se budeme dozvídat postupně během celého léta. Datum vydání FIFA 20 je naplánováno na 27. září, předplatitelé EA Accessu si ho budou moci vyzkoušet o týden dříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama