Víme, kdo bude hrát Nathana Draka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Víme, kdo bude hrát Nathana Draka

Víme, kdo bude hrát Nathana Draka

Filip Švácha

Filip Švácha

7. 6. 2019 13:34 6
Reklama

O filmovém Uncharted se mluví už hodně dlouho, a proto je na místě otázka, kdo se tedy zhostí role Nathana Draka? Jedním z možných kandidátů byl Nathan Fillion, původnímu režisérovi se také zamlouval Mark Wahlberg. Naštěstí teď už ale díky Geoffu Keighleymu víme, že role se nakonec ujme představitel Spider-Mana Tom Holland.

Ten si ve svých 23 letech zahrál v několika komiksových filmech, jako je Spider-Man: Homecoming, Captain America: Civil War, posledních dvou dílech Avengers a uvidíme ho i v připravovaném snímku Spider-Man: Far From Home. Zatím nevíme, v jaké časti života Nathana Draka se příběh bude odehrávat, ale vzhledem k věku Toma Hollanda bychom se nedivili, kdyby šlo o jeho mládí.

Keighley se s námi podělil i o datum, kdy bychom se filmového Uncharted měli dočkat. Do kin se dostane 20. prosince roku 2020, tedy ve stejný rok jako Sonic the Hedgehog. A co na to říkáte? Zdá se vám tato volba správná, nebo byste v roli Nathana Draka raději viděli někoho úplně jiného? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama