Schreier naznačuje nové hry od Ubisoftu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Schreier naznačuje nové hry od Ubisoftu

Schreier naznačuje nové hry od Ubisoftu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 6. 2019 09:31 2
Reklama

Jason Shreier patří mezi dobře informované novináře. Zná zkrátka ty správné lidi, čehož umí náležitě využít. V minulosti již několikrát přišel s novinkou, která se následně potvrdila. Obecně je považován za spolehlivý zdroj informací. V posledním podcastu Kotaku Splitscreen se rozpovídal o neoznámené hře od Ubisoftu.

Jde o titul s kódovým označením Orpheus. Menší RPG by se vizuálním stylem mělo nápadně podobat titulu The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Ubisoft se pustil hlouběji do vod žánru RPG teprve nedávno. V sérii Assassin’s Creed to bylo prvně v Origins, kde se nový směr zřejmě osvědčil. Poslední díl totiž RPG prvky akcentoval ještě silněji. Často se zmiňovala inspirace třetím Zaklínačem, která byla v Assassin’s Creed Odyssey naprosto zjevná.

V antickém Řecku ještě chvíli zůstaneme. Orfeus byl totiž v řecké mytologii známou postavou. Hudebník proslul především svým uklidňujícím zpěvem. Cestoval spolu s Argonauty s cílem zachránit svou ženu Euridiku. Kódové označení sice většinou nereflektuje dění v samotné hře, nějaké vodítko by zde však být mohlo.

To ale není všechno. Jason Shchreier vytáhnul z rukávu ještě jednu zajímavou informaci. Ubisoft se dle jeho slov na E3 chystá odhalit spin-off série Rainbow Six. Quarantine by měla být vesmírnou hrou bez kompetitivních prvků. Podle Schreiera vznikla na základech titulu Pioneer, který byl poprvé k vidění v podobě traileru ukrytém v jedné z misí ve Watch Dogs 2. Šlo o nenásilnou explorativní hru pod vedením Alexe Hutchinsona. Ten v minulosti pracoval třeba na Far Cry 4. Hra byla nicméně zrušena a následně restartována jako kooperační střílečka běžící na enginu Anvil, v níž se bojovalo proti mimozemšťanům.

Schreier naznačuje nové hry od Ubisoftu
i Zdroj: Hrej.cz

Quarantine by podle Schreiera měla vyjít v tomto fiskálním roce, tedy nejpozději 31. března. Zda se jeho slova potvrdí, se dozvíme zřejmě již v pondělí večer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama