Rocket League oslavuje léto
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League oslavuje léto

Rocket League oslavuje léto

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 6. 2019 09:59 1
Reklama

Léto se blíží a Rocket League dostane další dávku tematických akcí, tentokrát půjde o výlet do 80. a 90. let. Radical Summer, jak se nový event nazývá, se zaměří na ikonické filmy a kulturu minulého století. K dostání tak bude například Ecto-1, set auta a efektů z krotitelů duchů, či KITT z Knight Ridera.

Rocket League oslavuje léto
i Zdroj: Hrej.cz

Kromě toho hráči za své klání v online zápasech dostanou kazety. Ty mohou použít k odemknutí různých kosmetických doplňků inspirovanými klasikami jako Karate Kid, The Goonies, Back to the Future či E.T. – Mimozemšťan.

Navíc se ve hře objeví limitovaný mód Ghost Hunt, ve kterém musí hráči spolupracovat na donesení balonu k nepřátelskému týmu. To vše ve speciálně upravené aréně. Filmová akce poběží od 10. června do 1. července, kdy se do hry dostane kultura 80. let. V obchodě přibydou nové herní předměty a objeví se také nový herní mód Spike Rush. V tom hráči dostanou možnost zapnout si ostny na svém autě, pomocí kterých si na sebe nabodnou míč a mohou ho tímto způsobem dotáhnout až do brány.

Rocket League oslavuje léto
i Zdroj: Hrej.cz

Konečně, od 22. července do 12. srpna poběží televizní „éra“, kdy hráči dostanou možnost si zakoupit set Knigh Rider Car Pack. Pro uvolnění atmosféry se ve hře objeví plážový volejbal, 2v2 mód ve kterém je snížená gravitace a zapnuta křivka míče.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama