Minecraft: Story Mode zmizí z obchodů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minecraft: Story Mode zmizí z obchodů

Minecraft: Story Mode zmizí z obchodů

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

2. 6. 2019 13:40 9
Reklama

Možná si vzpomenete, že na podzim loňského roku zavřelo své brány studio Telltale Games. Autoři mnoha jednoduchých adventur se ocitli ve finančních potížích a následně se rozhodli svou činnost ukončit. S tím souviselo i postupné vyřazování jejich her z online obchodů, které nyní postihne i nejvýdělečnější titul studia – Minecraft: Story Mode.

Příběh inspirovaný jednou z nejúspěšnějších videoher všech dob začal v roce 2015 a postupně se rozrostl do dvou sezón čítajících dohromady třináct epizod. Obě série budou bohužel následkem konce jejich autorů staženy z prodeje, a to už 25. června. Situace postihne všechny platformy od PC přes konzole, ale i mobilní zařízení.

Důležité je si uvědomit, že hry nejen že nebude možné dále zakoupit, ale znepřístupní se i všem jejich majitelům. Pokud si tedy plánujete Minecraft: Story Mode teprve zahrát, je potřeba si všechny epizody včas nainstalovat. Dávejte si při tom pozor na to, abyste měli sbírku skutečně kompletní, jednotlivé epizody se totiž mohou stahovat přímo až v menu hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama