VR akce Blood & Truth v dlouhém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka VR akce Blood & Truth v dlouhém traileru

VR akce Blood & Truth v dlouhém traileru

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

26. 5. 2019 12:30
Reklama

Co si budeme povídat, kvalitních her pro virtuální realitu je jako šafránu. A právě proto je potřeba zbystřit pokaždé, když se objeví nějaký zajímavě vypadající titul. Mezi ně se jednoznačně řadí i akce Blood & Truth, která se v rámci pořadu PlayStation Underground předvedla v téměř čtvrthodinovém gameplay videu.

Pokud si vzpomínáte na soubor VR ukázek s názvem PlayStation VR Worlds, konkrétně misi London Heist, možná vám chystaná novinka Blood & Truth připadá povědomá. Není divu. Oblíbené demo se totiž rozrostlo do plnohodnotné VR hry interně vytvořené studiem SIE London, která u nás vychází už ve středu 29. května exkluzivně pro PlayStation VR.

Za dobu, co je virtuální realita na trhu, se už několikrát ukázalo, že vytvořit kvalitní hru na tuto platformu přináší řadu překážek. Nedotažená interakce s prostředím pomocí ovladačů dokáže být velmi otravná a podle záběrů se zdá, že autoři si dali s Blood & Truth opravdu práci.

Další častý problém bývá v pohybu postavy. Takovou banalitu, jako je možnost se plynule přesouvat a nepomáhat si teleportováním hlavního hrdiny u normálních her obvykle neřešíme, pokud to ovšem bude fungovat ve VR, půjde rozhodně o slušný úspěch, který může tuto platformu posunout dopředu. Jak to dopadne se dozvíme už za pár dní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama