Prý se pracuje na filmu podle hry KOTOR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prý se pracuje na filmu podle hry KOTOR

Prý se pracuje na filmu podle hry KOTOR

Filip Švácha

Filip Švácha

24. 5. 2019 11:50
Reklama

Herní nadšence na stříbrném v plátně v budoucnu čeká celá řada snímků a podle informací serveru BuzzFeed News se na nás chystá ještě další filmová adaptace slavné herní série. Tentokrát hovoříme o skvělém RPG od BioWare Star Wars: Knights of the Old Republic. Na filmu by podle všeho měla pracovat společnost Lucasfilm.

Tady ale spekulace nekončí, protože na scénáři se má podílet Laeta Kalogridis, která stojí za seriálem Altered Carbon a kromě toho ještě napsala scénáře k filmům Terminator: Genisys, Prokletý ostrov a Alita: Bojový Anděl. Je ale na místě dodat, že si nejsme jistí, zdali jde skutečně o adaptaci jedné z her od BioWare, nebo jestli se nejedná o zpracování některého z řady témat z rozsáhlého období Staré republiky.

Po relativním neúspěchu filmu Solo: Star Wars Story společnost Disney chce zpomalit s vydáváním dalším filmů vycházejících z toho oblíbeného univerza, proto je pravděpodobné, že se snímku jen tak nedočkáme. Navíc je naplánováno hned několik dalších projektů, včetně The Rise of Skywalker od J.J. Abramse a i spoluautoři Game of Thrones David Benioff a D.B. Weiss prý pracují na dalších filmech, kterých bychom se měli dočkat někdy v roce 2022. Rozhodně by bylo moc hezké se podívat na nějaké nové příběhy známých postav, jako je Darth Malak, nebo Darth Revan a třeba tím fanouškům zaplní prázdnotu vzniklou díky nikdy nevydanému třetímu dílu. Nechme se překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama