J. Allen Brack mluví o budoucnosti Blizzardu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka J. Allen Brack mluví o budoucnosti Blizzardu

J. Allen Brack mluví o budoucnosti Blizzardu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 5. 2019 07:27 1
Reklama

Není žádným tajemstvím, že se Blizzard spoléhá především na zavedené značky, které se snaží obhospodařovat. Ať už jde o World of Warcraft, Overwatch nebo Diablo, jde o lety prověřené tituly s početnou hráčskou základnou, což je něco, o co se Blizzard může beze strachu opřít. Vypadá to, že se na tomto přístupu nic nezmění ani v budoucnu.

Naznačil to J. Allen Brack v rozhovoru pro magazín Forbes. Prezident Blizzardu se nechal slyšet, že momentálně mají ve vývoji více her, než kdy jindy za celou historii společnosti. Neřekl sice nic konkrétního, trochu ale naznačil, co by to asi mohlo být za tituly.

„Vytvořit něco skvělého je nakonec to nejdůležitější. Výborný herní zážitek může vzniknout v rámci nové IP, ale také v dlouhodobě oblíbené značce. To bude i nadále naším cíle, spíš než za každou cenu vytvořit novou IP,” prohlásil Brack v rozhovoru. Nebál se zabrousit také do segmentu virtuální reality, v němž se Blizzard příliš neangažuje. Z jeho slov je patrné, že společnost volí spíše vyčkávací taktiku. „Nebudeme první firmou, která vytvoří skvělou VR hru. Poučíme se z ostatních VR titulů. Věřím, že se VR jednoho dne stane velkou věcí,” řekl a dodal, že teprve tehdy se možná rozhodnou vytvořit hru pro tuto specifickou platformu.

Některé z nových projektů by se mohly ukázat na BlizzConu. Ten otevře své brány prvního listopadu. Pokud jste se snad chystali Anaheim navštívit osobně, pravděpodobně jste svou šanci propásli. Lístky už jsou totiž vyprodané. Zbývá tedy možnost podívat se na akci online přes virtual ticket.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama