Hry od Telltale mizí z obchodu GOG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hry od Telltale mizí z obchodu GOG

Hry od Telltale mizí z obchodu GOG

Filip Švácha

Filip Švácha

24. 5. 2019 14:07
Reklama

Herní studio Telltale, které bylo známé především vydáváním epizodických adventur, nakonec muselo, z důvodu dlouhodobé finanční tísně, minulý rok ukončit svoji činnost. Byla to smutná událost a to nejen kvůli tomu, že vývojáři měli v plánu vytvořit druhou sezonu skvěle přijatého The Wolf Among Us, kterého už se zřejmě nikdy nedočkáme.

Osud ale nepřeje ani jejich hrám, nejdříve tedy zmizeli licencované tituly Jurassic Park a Back to the Future a nyní je situace ještě horší. Polský obchod GOG totiž zveřejnil informaci, že hry od Telltale v něm už nebudou dostupné. Naštěstí nám alespoň zůstanou už dříve zakoupené kopie, takže o svoji knihovnu se nemusíte bát.

„Bohužel vás musíme informovat, že z důvodu zavření firmy, všechny hry od Telltale odejdou z našeho katalogu v pondělí 27. května ve 12 odpoledne. Seznam je následující: The Wolf Among Us, Hector: Badge of Carnage, Tales from the Borderlands, série Batman, série Sam& Max, Marvel’s Guardians of the Galaxy, série Puzzle Agent a Strong Bad’s Cool Game for Attractive People,“ píše k tomu GOG.

Všichni tak ještě máme čas si zmíněné tituly rychle zakoupit, než po víkendu nadobro zmizí. Ostatní prodejci se k situaci zatím nevyjádřili, ale v době psaní této novinky si Tales from the Borderlands na Steamu nekoupíte, ale například The Wolf Among Us ještě stále ano. Momentálně tedy není jasné, jak to bude s ostatními obchody, ale je na místě se domnívat, že hry od Telltale nakonec potká stejný osud, jako v případě GOG.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama