Art of Rally nabídne jiný pohled na závodění
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Art of Rally nabídne jiný pohled na závodění

Art of Rally nabídne jiný pohled na závodění

Marek Selinger

Marek Selinger

24. 5. 2019 11:10
Reklama

Jako by se v poslední době roztrhl pytel s hrami s izometrickou grafikou. V uplynulých dnech jsme obdrželi kód na GTA 2-like titul American Fugitive (více o něm se dočtete zde), nyní nás potěšilo podobné, ale vlastně dost jiné oznámení. Týká se závodnického projektu Art of Rally.

Ten přinese trochu jiný náhled na klasický rallye vzorec z dob 60. až 80. let v podobě minimalisticky a izometricky laděné grafiky. Můžeme se tak těšit na poježdění v super rychlých (a taktéž super nebezpečných) speciálech, kterým vládne známá skupina B. Vývojáři z indie studia Funselektor Labs (mohli byste znát jejich prvotinu Absolute Drift) nám nabídnou více než 30 vozů právě z těchto ér, jenž budeme moci ozkoušet ve více než 50 závodech. Ty budou zasazeny do tradičních rallyeových destinací, za příklad jmenujme Finsko, Norsko či Německo. Samozřejmě nemůže chybět ani klasická kariéra, kterou Art of Rally také nabídne.

Klíčovou stránkou závodních her bývá model řízení. Ten je dle samotných autorů brán s naprostou vážností, nedočkáme se tedy nějaké brutální arkády, poškození auta bude taktéž reflektováno v podobě sníženého výkonu. Musíme přiznat, že titul zatím vypadá velice zajímavě, mohl by oslovit hráče, kteří neholdují realistickému podání rally v podobě Dirt Rally 2.0 od Codemasters, ale i přesto by si rádi zazávodili. Jeho vydání je naplánováno ještě na tento rok, zatím pouze na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama