We. The Revolution vyjde i na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka We. The Revolution vyjde i na konzolích

We. The Revolution vyjde i na konzolích

Marek Selinger

Marek Selinger

23. 5. 2019 16:11
Reklama

Historicko-politických her na trhu zase tolik není. Zmiňme třeba na íránskou islámskou revoluci zaměřený titul 1979 Revolution: Black Friday, jenž jsme ostatně minulý rok i recenzovali. Dalším podobným případem je i projekt We. The Revolution, ve kterém se zhostíme role soudce během Velké francouzské revoluce na konci 18. století.

Jeho původní termín vydání na PC datujeme ke konci března, přičemž je nutné říci, že v recenzích si nevedl vůbec zle. Jeho průměrné hodnocení na serveru Metacritic se zastavilo na 77 bodech ze sta. Stojí za ním malé polské indie studio Polyslash, které nás dnes prostřednictvím vydavatelské společnosti Klabater informovalo o tom, že We. The Revolution vyjde již 25. června na všechny aktuální konzole, tedy PS4, Xbox One i Nintendo Switch za cenu 20 amerických dolarů.

Jedná se tedy o milé překvapení, vydání tak brzy po PC verzi jsme upřímně nečekali. Pokud jste neměli s titulem žádnou prozatímní zkušenost, tak věřte, že We. The Revolution nám svěří roli soudce během již zmíněné francouzské revoluce, kde budeme muset vynášet rozsudky nad osudy prostých občanů i revolucionářů včetně respektování všech možných vedlejších vlivů jako je politický nátlak či morální dilemata.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama