Panic představuje vlastní konzoli
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Panic představuje vlastní konzoli

Panic představuje vlastní konzoli

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 5. 2019 09:26 12
Reklama

Studio Panic, které stojí za vydáním hry Firewatch, odhalilo svou vlastní konzoli Playdate. Ta ale necílí na soutěžení s mainstreamovými konzolemi, nýbrž na vyplnění volného času mezi mobilem a konzolí, když zkrátka chcete po něčem sáhnout a zahrát si.

Playdate je vyveden ve velice jednoduchém designu, na přední straně se nachází d-pad, dvě tlačítka, reproduktor a 2,7 palcový černobílý displej. Zařízení obsahuje také wi-fi a bluetooth adaptér, USB-C a jack. Na pravé straně se nachází páčka, se kterou hry mohou, ale nemusí spolupracovat.

Panic představuje vlastní konzoli
i Zdroj: Hrej.cz

Hry se budou zpřístupňovat sezónně. Při koupi bude dostupná jedna hra, přičemž další hry se budou odemykat každý týden. V každé sezóně bude 12 titulů. Panic oslovil několik indie vývojářů, kteří budou na Playdate vyvíjet hry. První z nich bude Crankin’s Time Travel Adventure od Keita Takahashiho. Dále se máme těšit na hry od Zacha Gage (SpellTower), Benetta Foddyho (Getting Over It) či Shauna Inmana (The Last Rocket). Playdate vyjde začátkem příštího roku a cena je stanovena na 149 dolarů (cca. 3500 korun).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama