Dauntless vychází na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dauntless vychází na konzolích

Dauntless vychází na konzolích

Filip Švácha

Filip Švácha

22. 5. 2019 12:08 5
Reklama

Máte-li rádi sérii Monster Hunter, možná jste si všimli kooperační akce Dauntless, která si od svého předchůdce od Capcomu půjčuje především souboje proti nebezpečným monstrům, která budete v rámci hry s přáteli lovit. To by nebylo zas tak divné, vzhledem k tomu, že vývojáři z Phoenix Labs, kteří za Dautless stojí, jsou bývalí zaměstnanci právě Capcomu, ale i Riot Games a BioWare. Tým je to tedy určitě kvalitní.

Před rokem tvůrci na PC spustili otevřenou betu, přičemž do budoucna plánovali i vydání na konzole, nejdříve na PlayStation 4 a Xbox One, později pak na Nintendo Switch a dokonce i mobilní telefony. No a nyní je to tady. Už teď si můžete hru na PlayStationu 4 a Xboxu One zahrát a to dokonce i v rámci cross-playe. Ano, je to neuvěřitelné, ale kromě Fortnite a Rocket League se tak Dauntless stává dalším titulem, který tuto možnost podporuje i v případě konzole od Sony.

Samozřejmostí je pak libovolné přenášení herního účtu mezi libovolnými platformami, takže si svůj těžce vydřený postup můžete užít, kde chcete. Pro někoho ale asi nebude úplně zcela dobrá zpráva, že na PC je titul dostupný pouze přes Epic Games Store. Při příležitosti vydání hry na konzole si pro nás autoři připravili další trailer ze hry, který si nyní můžete užít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama