Chystá se film podle Just Cause
i Zdroj: Avalanche Studios
Novinka Chystá se film podle Just Cause

Chystá se film podle Just Cause

Filip Švácha

Filip Švácha

22. 5. 2019 09:49
Reklama

S filmy podle her se poslední dobou roztrhl pytel. Z nedávna to je třeba další Mortal Kombat, či adaptace městské akce Saints Row. Jak se ale zdá, filmový tvůrci si nedají pokoj jen tak, a proto tu dnes máme nové oznámení.  Začalo se totiž oficiálně pracovat na snímku podle hry Just Cause.

To upřímně bohužel samo o sobě nezní nijak lákavě, ale tvůrci se k projektu rozhodli přibrat jedno vskutku zajímavé jméno. O scénář se totiž postará Derek Kolstad, který je všem známý díky práci na kvalitních akčních filmech John Wick. Dále se na tvorbě bude podílet společnost Constantin Film a role producenta se zhostí Adrian Askarieh z Prime Universe Films.

Je pravda, že série John Wick určitě patří k těm nejlepším moderním akčním trhákům, takže téma Just Cause, které se především točí okolo zběsilého střílení a masivních explozí, je Dereku Kolstadovi vcelku blízké a dalo by se očekávat, že si s tématem lehce poradí. Jedná se ale o pouhé spekulace. Film je ještě velmi vzdálen a nějak brzy se ho určitě nedočkáme. A co si myslíte vy? Hodí se Rico Rodriguez na stříbrné plátno, nebo je tento film zcela zbytečný? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama