Spekulace o nové hře od FromSoftware
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekulace o nové hře od FromSoftware

Spekulace o nové hře od FromSoftware

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 5. 2019 10:50 13
Reklama

Již v březnu se z ničeho nic objevilo video od youtubera Spawn Wave, který odhalil domněnku o tom, že FromSoftware pracuje na ambiciózní open-world hře společně s tvůrcem Game of Thrones George R.R. Martinem. Ve videu youtuber povídá o různých konceptech, ve kterých by hráči měli mít možnost navštívit různá království, jejichž králové nám darují jejich moc. Hru má vyvíjet studio Bandai Namco.

Tato spekulace zněla až příliš přitažená za vlasy, a proto se jí nedávala příliš velká pozornost. Až do včerejšího dne. Včera totiž George R.R. Martin vydal blog, ve kterém probírá konec seriálu, jeho současné projekty a také to, na čem v současné době pracoval. Právě zde pouze zmíní „konzultaci na hře z Japonska.“

Pouze tato jedna věta opětovně rozdmýchala vody herních nadšenců, kteří začali opět vytahovat staré úniky, jako například ten, že se hra bude jmenovat Project/Great Rune, bude postavena na Unreal Engine 4 a bude přejímat mnoho elementů z Dark Souls. O projektu se zmínila i stránka Gematsu, podle které bude hra debutovat na konferenci Microsoftu na E3. Zdá se tak, že letošní konference Microsoftu bude pořádně nabitá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama